divendres, 6 de desembre del 2013

Magdalenes de llimona!

Un mes sense escriure res!!!
Això no pot ser!
Com que avui és festa i m'he despert amb una mica d'esperit nadalenc (no sé si perquè pels canals infantils comencen a fer pel·lícules de rens, nadal i demés símbols festius) he pensat en sorprendre als dormilegues de la casa amb un bon berenar.
Aquestes magdalenes es basen en la recepta de coca de iogurt de tota la vida, però amb qualque petit canvi.
Us he de dir que han sortit mooooolt esponjoses, amb un gust molt suau i tan lleugeres que a hora d'ara (són les 9:14 del matí) ja n'he menjat tres!
No, no me'n vaig del boll quan em pos a fer magdalenes a les 7:40 del matí en un dia de festa, és que tenia tantes ganes de menjar alguna cosa calenteta i recent feta i de deixar la flaire de canyella dins casa durant tot el dia...

Magdalenes de llimona
Per a 20 magdalenes:
https://sites.google.com/site/naturtartes/magdalenes-de-llimona

  • 1 iogurt natural amb sucre de canya
  • 125 ml d'oli de girasol
  • 250 g de sucre
  • 375 g de farina amb llevat
  • 1 llimona sencera pelada
  • 3 ous
  • canyella i sucre per fer la costreta
El primer que feim és triturar la llimona ben pelada (jo ho faig amb la Thermomix el mateix moment en què mescl tots els ingredients).
Mesclam tot i ho batem molt bé.
Omplim els paperets de les magdalenes fins a la meitat.
Ensucram i hi tiram un polsim de canyella.
Enfornam a 160 graus durant uns vint minutets.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar-nos un comentari. Ens fa molta il·lusió!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...