Avui és l'aniversari d'en Santipip i he volgut provar de fer un red velvet.
El red velvet (vellut vermell) és una tarta molt coneguda als Estats Units, i es fa servir sobretot per a celebrar el dia de Sant Valentí.
Per a la base:
• 120ml d'oli d'oliva
• 320g de sucre
• 2 ous
• 2 cullerades de cacau en pols
• 1 culleradeta de colorant en pasta vermell
• 3 culleradetes de extracte de vainilla
• 250 ml de llet
• 2 culleradetes de suc de llimona.
• 300g de farina
• 1 culleradeta de bicarbonat de soda
• 2 culleradetes de vinagre blanc
Per al frosting:
• 75 g de mantequilla sense sal
• 450 g de sucre glas
• 200 g de formatge tipus Philadelphia
• 5 cullerades de llet
Començam:
El primer que feim és posar la llet amb el suc de llimona i deixar reposar uns minuts per a que es talli.
Després mesclam tots els ingredients secs, i a part els altres. A un tassonet mesclam el bicarbonat amb el vinagre per a què faci escuma. Ho mesclam tot molt bé. Posam el colorant al final.
El forn ha d'estar a 180 graus i hi posam la tarta uns 40 minuts.
Mentre podem fer la crema de formatge.
És molt important deixar la crema unes hores a la gelera abans de muntar la tarta ja que us serà més fàcil.
És molt important deixar la crema unes hores a la gelera abans de muntar la tarta ja que us serà més fàcil.
El pastís s'ha de conservar a la gelera fins a l'hora de menjar-lo ja que es faria malbé la crema de formatge.
Per a decorar-la he fet el logo de l'aplicació WhatsApp amb fondant.
Ha quedat ben divertida!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per deixar-nos un comentari. Ens fa molta il·lusió!!