Després de l'èxit de la tarta de Rayo McQueen, n'hem volgut fer una altra i com que és el cumple de na Carme ens hem animat amb aquest pastís.
El pastís és una capsa de sabates d'una coneguda empresa mallorquina amb una avarca damunt.
Tot està fet a base de xocolata: la base és un MSC amb capes de ganatxé de xocolata i el fondant de "nubes" du la xocolata com a colorant.
Tot està fet a base de xocolata: la base és un MSC amb capes de ganatxé de xocolata i el fondant de "nubes" du la xocolata com a colorant.
L'avarca està feta amb fondant de nubes mesclat amb xocolata en pols Valor, tant el gust com l'apariència són fantàstics!!
Per aconseguir els tons de cartró reciclat de la caixa (iguals que l'original de la marca) hem fet servir nubes de color rosa mesclades amb una mica de xocolata en pols, per a la tapa i blanques amb xocolata per a la resta de la caixa.
Na Carme i les seves companyes de feina han quedat bocabadades!! I noltros també!!!
Madeira Sponge Cake de xocolata (MSC):
- 4 ous
- 200 g de margarina
- 200 gr de sucre
- 200 g de farina amb llevat incorporat
- 100 g de xocolata en pols
El forn ha d'estar a 170 graus i s'ha de coure durant uns 45 minuts.
La podem fer 24 hores abans de decorar-la i l'hem de mantenir dins la gelera per tal que sigui més bona de tallar.
Fantástica! Varem fer el meu cumple amb els companys de feina i no va tocar voreres
ResponEliminaJeje! Gràcies una altra vegada Carme!
Elimina