dissabte, 30 de març del 2013

Mario Bros de massapà!

Avui és l'aniversari del nostre fill petit i el volem sorprendre amb un pastís que sigui la cara de Mario Bros, ja que li agrada molt.

Ja fa estona que ens fa ganes provar com es treballà el massapà i aprofitant que així no hem de fer el color carn, aquesta vegada cobrirem part del pastís amb massapà.

La coca és una MSC de xocolata. Ja sabeu que aquest tipus de coca aguanta molt bé el pes del fondant i a més és boníssima.
L'hem farcit de crema pastissera que hem agafat del llibre de receptes de la Thermomix i l'hem cobert de ganatxé de xocolata.

La gorra, els cabells i els ulls estan fets amb fondant i la cara amb massapà.
Ha estat una mescla molt sorprenent i deliciosa i a tots ens ha recordat al torró!


Crema pastissera (del llibre de Thermomix):

- 100 g de sucre     
- 500 ml de llet
- 4 vermells d'ou
- 50 g de farina de blat de moro
- La pell d'una llimona i de mitja taronja
- 50 ml de rom (jo no n'hi he posat)

Ho mesclam bé tot, ho posam tot a una olla i ho deixam uns 10 minuts, sense que bulli. El rom el posam al final i només uns dos minutets.

Per fer el massapà:
- 500 g d'ametlla crua capolada
- 500 g de sucre glas
- canyella al gust (si vos hi agrada)
- Un poc de suc de llimona

- 2 blancs d'ou a punt de neu (al final)

Ho mesclam tot i ho deixam reposar unes hores abans d'emprar. Si trobau que el gust és una mica fort podeu mesclar la pasta amb fondant o amb xocolata blanca a parts iguals.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar-nos un comentari. Ens fa molta il·lusió!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...