diumenge, 21 d’abril de 2013

Un cumple vampíric!

Si els amics i amigues dels nostres fills ens conviden al seu cumple ja saben que tenen el pastís assegurat.
Això és el que ha passat amb l'aniversari de n'Alicia.
La seva mare, na Mónica, ens ha explicat que n'Ali és una fan total de na Draculaura, un personatge de les Monster High (sí, aquestes pepes que semblen tretes d'un cementiri...).
Aleshores ens hem posat en marxa: hem cercat na Draculaura per Internet, ens hem documentat a fons i sabent que li agrada la xocolata ens hem decidit a fer el primer pastís cobert amb pasta de xocolata blanca.
Fins ara havíem emprat fondant però no ens acab de fer el pes: s'asseca, es cruia, s'aferra... però amb el descobriment dels cupcakes de Sant Jordi se'ns va obrir tot un món de possibilitats.
Aquesta pasta és genial, i a més, al mateix preu del fondant. 
La compram a Representacions Lluch, al carrer Arxiduc de Palma, i ho solem fer en color blanc, per poder tenyir-la com volguem.
No s'aferra, no es cruia, agafa el color beníssim, té un gust extraordinari...això sí, alerta amb l'escalfor de les mans, que es reblaneix molt aviat.
És important saber que quan comença a fer calor s'ha de guardar a la nevera (no es que es fongui però aguanta millor) i que si us en sobra també li heu de guardar (dins un film o un taper).
Hem fet dos pastissos rodons, un MSC de xocolata i un de vainilla tenyit de color rosa.
Hem xapat el de xocolata en dues parts i hem col·locat el de color rosa enmig. Ho hem farcit tot amb buttercream de vainilla.



Buttercream de vainilla:

- 250 g de sucre glas ben tamisat 
- 250 g de mantega sense sal a temperatura ambient
- 1 raig de llet
- 1 culleradeta d'essència de vainilla

Es mescla tot durant 3 o 4 minuts a velocitat mitja.

Heu fet servir qualque vegada pasta de xocolata?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar-nos un comentari. Ens fa molta il·lusió!!

Post nuevo Post antiguo Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...