dissabte, 8 de juny del 2013

Tercera tarta de Cars!

Na Pola, la padrina d'en Pau i amiga de la família des de sempre,  ens ha demanat un pastís de Rayo Mc Queen per al 4t aniversari del seu nét petit.
Si ja n'heu fet algun sabreu que aquest pastís és dels més complicats que hi ha, ja que, a més de ser en tres dimensions, ha de ser bastant gros per tal que quedi ben vistós.
 

Com que és el tercer que feim ens ha sortit millor que les seves versions anteriors, i ara que ja dominam els materials hem tornat a triar pasta de xocolata blanca en lloc de fondant, ja que la seva manipulació és més senzilla, agafa més bé el color i del gust...  mmmmm, ni parlar-ne!


El pastís és un MSC de xocolata farcit i cobert de confitura de maduixa.

Moltes felicitats Pau!!


Pasta de xocolata per a modelar:

- 300 g de xocolata fusa (negra, marró o blanca- aquesta es pot tenyir-)
- 150 g de glucosa o sirope de blat de moro (jo empr aquest darrer, d'agricultura ecològica).
Només cal mesclar-ho bé i guardar la pasta a la gelera unes 4 hores. Després ja la podreu emprar per folrar pastissos (com el nostre pastís de Draculaura) o per fer modelatges petits (com els llibres dels cupcakes de Sant Jordi).

Fans totals!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar-nos un comentari. Ens fa molta il·lusió!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...