dijous, 1 d’agost de 2013

Cupcakes de xocolata i gerds!!!

Els que ens seguiu a Facebook ja sabeu que quan vàrem arribar als 100 amics (gràcies!) sortejàrem 6 cupcakes personalitzades.

Na Mari Àngels serà l'afortunada que demà, dia del seu sant, gaudirà d'aquests petits pecats hiper-calòrics!!

                                                                                                                                                                                                                  
El que ens va demanar na Mari Àngels varen ser bàsicament tres coses:
1. que les cupcakes fossin de xocolata
2. que les farcíssim de confitura de gerds
3. que les decoràssim amb alguna cosa relacionada amb els àngels


I com que sabeu que intentam fer tot allò que ens demanau, ens hem posat en marxa!
Què és el que no es pot trobar per la xarxa??? (ens costa però al final ho trobam quaaaasi tot!)
Aquí us deixam les ales que ens hem descarregat d'un bloc dedicat a l'scrapbooking.
L'scrapbooking és una nova tendència que es dedica a fer àlbums de fotos o a decorar capsetes, marcs... amb papers de tot tipus.

Quan hem tengut els nostres toppers (paraula que dins l'argot de decoració per a cupcakes vol dir "allò que pos damunt un cupcake per a que faci mono") ens hem posat a fer els cupcakes.

La base està feta amb la nostra recepta de coca de iogurt però una mica modificada (més abaix la vos deixam),


i la buttercream és la mateixa que aquí però amb xocolata en pols en lloc del de cobertura (unes 4 o 5 cullerades, segons com vos agradi!).


Com sempre que entra en joc la màniga pastissera, Mr Santipip ens ha fet unes roses precioses (un dia en farem un vídeo) que ja explicàrem al post de la tarta de roses.


Per a la decoració hem emprat sucre de color rosa i els toppers d'ales.


Cupcakes de xocolata i gerds (o frambuesa...):
- 3 ous
- 1 iogurt natural (noltros n'hem emprat un de canya de sucre)
- 125 g de margarina
- 250 g de sucre
- 100 g de cacau en pols
- 1 raig de llet (la nostra era desnatada i sense lactosa)
- 250 g de farina amb llevat incorporat
Ho mesclam tot molt bé i omplim els paperets de les cupcakes fins un poc més de la meitat.
Ho deixam al forn, a 160 graus durant uns 25-30 minuts.
Quan ja han refredat, feim un forat al centre del cupcake (amb un estri que s'empra per llevar el cor de les pomes) i l'omplim de confitura de gerds.
Decoram com més ens agradi!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar-nos un comentari. Ens fa molta il·lusió!!

Post nuevo Post antiguo Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...