diumenge, 22 de desembre del 2013

Magdalenes de xocolata!

- Mamà, i per què no en fas ja de xocolata?
Idò sí! Avui, magdalenes de XOCOLAAAAATAAAAAAAA!!!!!
Tanmateix, on es posi la xocolata que es llevi tot el demés. Amb l'excusa que és per als infants aquest cap de setmana n'hem fet llepadits!!!
Hem fet servir la recepta de les magdalenes de nabius però en lloc de nabius hem emprat gotes de xocolata negra.
I, com que de vegades ens posam el davantal sense tenir tots el ingredients, ens hem trobat sense llevat i què hem fet? Doncs acudir a sant Google i provar de substituir el llevat en pols per una cullerada de bicarbonat dissolt dins suc de llimona.
I la veritat és que no es nota gens la diferència!!!

Magdalenes de xocolata: (per 12 magdalenes grossetes)
  • 3 ous
  • 1 iogurt grec
  • 125 ml d'oli de gira-sol
    https://sites.google.com/site/naturtartes/magdalenes-de-xocolata
  • 250 g de sucre
  • 375 g de farina
  • un rajolí d'extracte de vainilla
  • una culleradeta de bicarbonat dissolt dins mig tassonet de suc de llimona natural (o un sobret de llevat en pols)
  • gotes de xocolata per fondre 
  • cacau en pols per fer la costreta
El primer que feim és posar tots els ingredients dins un bol o Thermomix (noltros sempre ho feim així, molt més fàcil!). Després de remenar una bona estona o programar tres o quatre minuts a temperatura 36 graus i velocitat 3 i mig, incorporam les gotes de xocolata amb molta cura, per tal que no es rompin.
Un cop fet això omplim els paperets del motlle , hi tiram un polsim de xocolata o cacau en pols  i enformam a 160 graus uns 30-40 minuts.
Les gotes de xocolata queden cruixents i no es desfan dins la magdalena. Boníssimes!!!!!!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar-nos un comentari. Ens fa molta il·lusió!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...