dimecres, 11 de desembre del 2013

Magdalenes de nabius o muffins d'arándanos!!

S'acosta Nadal i no sé per què però sempre m'entren ganes de menjar fruites vermelles. Supòs que comences a passejar pels hipermercats i venga fruita seca, deshidratada, coberta de xocolata, per no parlar de les safates que combinen fruita confitada i seca...
Mmmmmm!!!!
El cas és que feia estona que volia provar de fer unes magdalenes com aquelles que et menges a ikea, que només de veure el coloret morat dels nabius ja comences a salivar.
Això, el fet que a ca nostra tota quanta magdalena faig duri com a màxim 24 hores (si no 12) i que passejant per Carrefour veiéssim nabius frescos ha fet que no m'hagi pogut resistir a provar-ho.
No hi ha paraules per dir-vos com n'han sortit de bones! Bé, si: suaus, esponjoses, amb un puntet àcid, dolcetes, cruixents... I és que es desfan a la boca!
Magdalenes de nabius:
    https://sites.google.com/site/naturtartes/muffins-de-nabius
  • 1 iogurt tipus grec (si no en teniu, un de natural i 50 ml de nata líquida)
  • 3 ous
  • 125 g de mantega fusa al microones

  • 250 g de sucre
  • 375 g de farina amb llevat
  • 125 g de nabius frescos
  • un raig d'essència de vainilla
  • sucre glas
El primer que feim és fer els nabius ben nets amb aigua i posar-los damunt paper de cuina per tal que s'eixuguin.
Dins un plat posam una mica de sucre glas i hi tiram els nabius, com si els anàssim a arrebossar (tot això un cop estan ben eixuts).
Mesclam tots els ingredients restants i just quan tot està ben llest hi afegim els nabius, mesclant a poc a poc per tal que no es rompin.
El sucre glas que hi hem posat és perquè no es vagin al fons de les magdalenes i perquè quedin com confitadets (una micona desfets).
Omplim els paperets de les magdalenes quasi fins dalt de tot per tal que surtin ben grossetes.
Deixam al forn a 160 graus uns 25 minutets
A disfrutar!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar-nos un comentari. Ens fa molta il·lusió!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...