S'acosta Nadal i no sé per què però sempre m'entren ganes de menjar fruites vermelles. Supòs que comences a passejar pels hipermercats i venga fruita seca, deshidratada, coberta de xocolata, per no parlar de les safates que combinen fruita confitada i seca...
Mmmmmm!!!!
El cas és que feia estona que volia provar de fer unes magdalenes com aquelles que et menges a ikea, que només de veure el coloret morat dels nabius ja comences a salivar.
Això, el fet que a ca nostra tota quanta magdalena faig duri com a màxim 24 hores (si no 12) i que passejant per Carrefour veiéssim nabius frescos ha fet que no m'hagi pogut resistir a provar-ho.
No hi ha paraules per dir-vos com n'han sortit de bones! Bé, si: suaus, esponjoses, amb un puntet àcid, dolcetes, cruixents... I és que es desfan a la boca!
Magdalenes de nabius:
- 1 iogurt tipus grec (si no en teniu, un de natural i 50 ml de nata líquida)
- 3 ous
- 125 g de mantega fusa al microones
- 250 g de sucre
- 375 g de farina amb llevat
- 125 g de nabius frescos
- un raig d'essència de vainilla
- sucre glas
El primer que feim és fer els nabius ben nets amb aigua i posar-los damunt paper de cuina per tal que s'eixuguin.
Dins un plat posam una mica de sucre glas i hi tiram els nabius, com si els anàssim a arrebossar (tot això un cop estan ben eixuts).
Mesclam tots els ingredients restants i just quan tot està ben llest hi afegim els nabius, mesclant a poc a poc per tal que no es rompin.
El sucre glas que hi hem posat és perquè no es vagin al fons de les magdalenes i perquè quedin com confitadets (una micona desfets).
Omplim els paperets de les magdalenes quasi fins dalt de tot per tal que surtin ben grossetes.
Deixam al forn a 160 graus uns 25 minutets
A disfrutar!!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per deixar-nos un comentari. Ens fa molta il·lusió!!