dissabte, 16 de juny de 2012

Moët Chandon, si vous plaiz!

Na Lluïsa fa 60 anys i els seus fills li volen dur una ampolla de Moët de xocolata.

L'ampolla és un pastís MSC de xocolata amb capes de buttercream de xocolata i almívar de xocolata. L'etiqueta està feta en paper de sucre i tinta totalment comestible.

La base on es recolça l'ampolla també és un pastís MSC de xocolata i està coberta de fondant.

Ha duit molta feina però estam molt satisfets amb el resultat!!



Almívar de xocolata:

- 100 ml d'aigua
- 100 g de sucre
- Un poc de canyella en pols
- 1/4 de suc de llimona
- 1 culleradeta de xocolata en pols

Ho posam tot dins una olla al foc fins que es fongui el sucre, sense que bulli. Ho deixam refredar i ho empram per banyar les capes de pastís abans de posar el buttercream.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar-nos un comentari. Ens fa molta il·lusió!!

Post nuevo Post antiguo Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...