Na Lluïsa fa 60 anys i els seus fills li volen dur una ampolla de Moët de xocolata.
L'ampolla és un pastís MSC de xocolata amb capes de buttercream de xocolata i almívar de xocolata. L'etiqueta està feta en paper de sucre i tinta totalment comestible.
La base on es recolça l'ampolla també és un pastís MSC de xocolata i està coberta de fondant.
Ha duit molta feina però estam molt satisfets amb el resultat!!
Almívar de xocolata:
- 100 ml d'aigua
- 100 g de sucre
- Un poc de canyella en pols
- 1/4 de suc de llimona
- 1 culleradeta de xocolata en pols
Ho posam tot dins una olla al foc fins que es fongui el sucre, sense que bulli. Ho deixam refredar i ho empram per banyar les capes de pastís abans de posar el buttercream.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per deixar-nos un comentari. Ens fa molta il·lusió!!