Avui ens han convidat a dinar en José Miguel i n'Isa i hem pensat sorprendre-los amb un cossiol comestible.
Hem cuit una coca de iogurt dins un cossiol de fang, que prèviament hem cobert amb paper vegetal per tal de facilitar l'extracció de la coca.
Un cop la coca ha refredat, l'hem tret del cossiol i l'hem farcit de buttercream de vainilla tallant el pastís en tres parts.
Després hem tornat a posar la coca dins el cossiol i hem capolat galetes oreo (només la galeta, sense la crema) i ho hem fet servir com si fos la terra del cossiol.
Hem decorat el cossiol amb margalides i fulletes fetes amb pasta de sucre i l'hem posat damunt un plat de fang on hem "deixat caure" un parell de fulletes, pètals i terra.
Coca de iogurt (la coca 1-2-3):
- 1 iogurt natural
- Dues mesures de l'envàs de sucre
- Tres mesures de l'envàs de farina
- 1 sobre de llevat
Ho posam al forn a 180 graus durant uns 30 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per deixar-nos un comentari. Ens fa molta il·lusió!!