divendres, 31 de maig del 2013

Els ratolins ens han invadit!!

Ratolins de xocolata????

La nostra estimada amiga Àngela ens ha demanat un pastís original per a les seves filles, na Maria i n'Isa, que compleixen 10 anys.
Com que les nines són amants del formatge i la xocolata hem pensat  fer un pastís que semblàs un formatge de veritat, i per fer-lo més divertit hi afegirem ratolins fets amb xocolata negra.





El pastís és un MSC de vainilla, farcit de ganatxé de xocolata i cobert de confitura de maduixa.

 






Per tal que sigui més realista, hem emprat una fusta per tallar formatge com a base, i per acabar la decoració hem fet uns banderins que ens hem descarregat aquí



La xocolata que hem emprat per fer els ratolins és una xocolata de Gambia de la marca Squires Kitchen (boníssima, per cert!)
Per fer els bigotets hem emprat fideus de sucre, els mateixos que hem fet servir per decorar el número 10.

Moltes felicitats!!!





Madeira Sponge Cake (MSC):
- 4 ous
- 200 g de margarina
- 200 g de sucre
- 300 g de farina
- 1/2 sobre de llevat
- 1 culleradeta d'essència de vainilla

Ho deixam al forn, a 170 graus, durant uns 45 minuts. Convé deixar que reposi 24 hores dins la gelera abans de muntar.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar-nos un comentari. Ens fa molta il·lusió!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...