diumenge, 6 d’octubre del 2013

Planes! (o el pastís més difícil fet fins ara)

Aquest cap de setmana ens hem embarcat (per no dir enlairat, que seria més adient...) dins el disseny d'un dels pastissos més complicats que hi ha, després del seu cosí germà Rayo McQueen.
Supòs que en Rayo ja el tenim una mica més per mà i que això de les ales és un repte afegit a la possibilitat agosarada de fer un avió totalment comestible.
Ben segur que ja sabeu de qui parlam: és clar, d'en Dusty, el protagonista de la darrera pel·lícula de Disney, Avions.
En Dusty és un fumigador que aspira a ser un gran avió de competició i ens dóna una lliçó sobre com aconseguir fer realitat els nostres somnis demostrant-nos que no tot està predeterminat a la nostra vida i que ho podem canviar amb la nostra voluntat.
"Una i oli" és la frase que més hem dit aquests dos dies (el temps que ens ha duit fer en Dusty- 11 hores...) però quan pensam amb la careta d'en José Miguel, que ja fa 6 anys, i que podrà dir que sa madrina i el tio Santi li han fet en Dusty ens sentim una mica menys cansats i satisfets de l'esforç que hem fet.
En Dusty és un MSC de vainilla, farcit de buttercream de nutella (mmmm!) i cobert de fondant sodifer (el nostre favorit fins ara).
(*) Ens queda pendent  aixecar una mica el morro de'n Dusty però ho deixam per al proper intent -o no, uff!

Molts d'anys José Miguel!!! Disfruta molt del teu dia!
 

2 comentaris:

  1. Has recibido nuestro primer premio porque tienes un estilo único y una técnica alucinante, sueño con vuestros cupcakes mallorquines.
    Para recogerlo mira este enlace:
    http://ubouba.blogspot.com.es/2013/10/nuestro-primer-premio.html#h=347-1381137482415

    Enhorabuena!!!

    ResponElimina

Gràcies per deixar-nos un comentari. Ens fa molta il·lusió!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...