diumenge, 8 de març del 2015

Pastís vintage!

Avui volem aprofitar un aniversari que per noltros és molt especial per desitjar-vos a totes les dones que ens llegiu que passeu un dia meravellós!
Avui celebram que la meva estimada padrina Carme fa 90 anys!!!
Avui estarem amb ella la seva filla, els seus néts i els seus besnéts. Tal vegada no sabrà que celebram. Tal vegada no recordarà quans anys fa. Tal vegada no sabrà què hi feim avui tots amb ella asseguts al voltant d'aquest pastís.
Però el que és ben segur és que noltros sí que sabem el que celebram avui, que avui ens tendrà a tots al seu costat per recordar-li que és el seu aniversari i que riurà molt quan se n'adoni que ja en fa noranta i li demanem que bufi les espelmes.

Per fer aquest pastís vintage hem fet sevir la nostra recepta de bescuit genovès que us deixam aquí i l'hem farcit de buttercream de xocolata, encara que hem substituit la xocolata que sempre empram per cacau de la República Dominicana que ens ha duit el meu germà del seu darrer viatge.
Per fer les roses hem emprat fondant amb una mica de CMC per tal que endureixi aviat i per fer l'efecte capitoné (semblant a un coixí) hem marcat el fondant amb un romb i hi hem anat aferrant perletes de sucre.
Esperam que us agradi!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar-nos un comentari. Ens fa molta il·lusió!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...